pakt uit met veelzijdige verpakkingen

Kimya Verpakkingen

Kimya pakt uit met veelzijdige verpakkingen

 

Ga je binnenkort trouwen? Is er een zoon of dochter geboren? Of ben je creatief en maak je kaarten, of andere creaties? Bij Kimya Verpakkingen zit je goed. En of je nu iets voor een kinderfeestje moet verzinnen, een themafeest organiseert, of kantoorartikelen nodig hebt: wij willen je graag helpen. Kimya Verpakkingen is veelzijdig. Voor elke gelegenheid hebben we wel een product dat past. Tip: op onze blog kun je ideeën opdoen voor bruiloften, geboortepresentjes, feestdagen en nog veel meer!

 

Particulier en groothandel

Kimya Verpakkingen is er voor iedereen. Voor particulieren, winkels, bedrijven en wederverkopers. We zijn dé internetwinkel voor het kopen van verpakkingen in kleine hoeveelheden: leuke draagtasjes van papier of plastic, papieren zakjes, labels, gripzakjes, verzendenveloppen, dozen en andere verzend- en verpakkingsartikelen. Maar ook voor lintjes, stickers, kleine decoraties en cadeauverpakkingen ben je bij Kimya Verpakkingen aan het juiste adres.

Sinds kort heeft Kimya Verpakkingen ook een groothandelsfunctie, waardoor het ook mogelijk is geworden om grotere hoeveelheden te bestellen.

 

Op bezoek bij Kimya Verpakkingen

Wij zijn geopend op afspraak. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom, of om je bestelling op te halen, maar we vinden het fijn als je dat van tevoren even laat weten via 06 22 22 06 61 of info@kimya.nl (onbekende nummers kunnen wij om diverse redenen niet opnemen). Tussen 9:00 uur en 17:00 uur kan je dan je bestelling ophalen en tussen 10:00 en 15:00 uur kunnen we je persoonlijk advies geven in onze showroom. Ons adres: Kolk 30, 4241 TJ, Arkel.

 

Emailadressen:

Algemeen: info@kimya.nl

Vragen en opmerkingen over je bestelling: klantenservice@kimya.nl

Aanvragen voor producten en/of prijzen: aanvragen@kimya.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbieding