Kimya pakt uit met veelzijdige verpakkingen

  

Ga je binnenkort trouwen? Is er een zoon of dochter geboren? Of ben je creatief en maak je kaarten, of andere creaties? Bij Kimya Verpakkingen zit je goed. En of je nu iets voor een kinderfeestje moet verzinnen, een themafeest organiseert, of kantoorartikelen nodig hebt: wij willen je graag helpen. Kimya Verpakkingen is veelzijdig. Voor elke gelegenheid hebben we wel een product dat past. Tip: op onze blog kun je ideeën opdoen voor bruiloften, geboortepresentjes, feestdagen en nog veel meer!

 

Particulier en groothandel 

Kimya Verpakkingen is er voor iedereen. Voor particulieren, winkels, bedrijven en wederverkopers. We zijn dé internetwinkel voor het kopen van verpakkingen in kleine hoeveelheden: leuke draagtasjes van papier of plastic, papieren zakjes, labels, gripzakjes, verzendenveloppen, dozen en andere verzend- en verpakkingsartikelen. Maar ook voor lintjes, stickers, kleine decoraties en cadeauverpakkingen ben je bij Kimya Verpakkingen aan het juiste adres.

Sinds kort heeft Kimya Verpakkingen ook een groothandelsfunctie, waardoor het ook mogelijk is geworden om grotere hoeveelheden te bestellen.

 

Op bezoek bij Kimya Verpakkingen 

Wij zijn geopend op afspraak. 
Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom, of om je bestelling op te halen, maar we vinden het fijn als je dat van tevoren even laat weten via 06 22 22 06 61 of info@kimya.nl (onbekende nummers kunnen wij om diverse redenen niet opnemen).

Tussen 10:00 uur en 15:30 uur kan je dan je bestelling ophalen en tussen 10:00 en 15:00 uur kunnen we je persoonlijk advies geven in onze showroom.
Ons adres: Kolk 30, 4241 TJ, Arkel.

 

Emailadressen:

Algemeen: info@kimya.nl
 

Let op: Op sommige "dubieuze sites" worden kortingscodes verstrekt onder onze naam KIMYA. Deze codes zijn niet van ons bedrijf en kunnen niet bij ons bedrijf ingewisseld worden. Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor deze handelingen en aanbiedingen.

 

Over Kimya Verpakkingen

 

Kimya Verpakkingen is een vrolijke internetwinkel die werkt vanuit Arkel (naast Gorinchem). Sinds 2006 verzenden wij onze artikelen door heel Nederland. De laatste jaren mogen we ook steeds meer klanten uit het buitenland begroeten, zoals uit België, Duitsland en Portugal.

 

Groot assortiment


In de afgelopen jaren heeft Kimya Verpakkingen een enorm assortiment opgebouwd met diverse verpakkingen en decoraties. En nog steeds zijn we bezig om dagelijks te kijken welke producten we nog meer aan ons assortiment kunnen toevoegen. Keuze genoeg bij Kimya Verpakkingen! En dat is leuk, want of je nu producten koopt voor de creativiteit, of onze artikelen gebruikt bij een bruiloft, een geboorte, feestdagen of themafeesten: er is altijd wel een product dat past.

 

Ruime voorraden


Sinds 2010 heeft Kimya Verpakkingen een mooie showroom, waar we al onze producten kunnen laten zien. In 2012 mochten we die ruimte verdubbelen en hebben we onze kleurrijke artikelen op 180 m2 uitgestald. Dit, naast onze inpakafdeling en ons magazijn van 180 m2, zorgt ervoor dat wij een ruime voorraad kunnen hanteren met veel artikelen.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: